Manuskriptrådgivning

Måske er du allerede godt i gang med at skrive din bog, men er gået i stå i processen?

Eller måske har du et helt færdigt manuskript, der har brug for professionel feedback, før du føler dig klar til at sende det til et forlag?

De fleste forfattere har været i begge situationer på et tidspunkt. Jeg har i hvert fald.

Derfor tilbyder jeg dig manuskriptrådgivning, der hjælper dig til at tage de næste nødvendige skridt for at gøre forfatterdrømmen til virkelighed.

Manuskriptrådgivning er professionel feedback på din tekst med et skarpt øje for, hvor lige præcis du er i skriveprocessen, og hvad der er næste skridt i at udvikle og finpudse din tekst til det resultat, du drømmer om.

Det kan du forvente

  • Én sides overordnede kommentarer på den samlede tekst og dens overordnede styrker og udviklingsmuligheder
  • Vurdering af genre og målgruppe
  • En grundig gennemgang af hele teksten med kommentarer undervejs til blandt andet formulering, ordvalg, fortællerstemme, synsvinkel, karakterer etc. med fokus på udviklingsmuligheder.
  • Overordnede og løbende kommentarer på et eller flere fokuspunkter efter dit eget ønske.

Sådan kommer du i gang i dag

Når du har besluttet dig for manuskriptrådgivning hos mig , kan du sende mig en mail på annamklahn@gmail.com, hvor du kort beskriver det værk, du gerne vil have rådgivning på – herunder dit bud på genre, sidetal og hvor du er i skriveprocessen.

Herfter vender jeg tilbage med et tilbud på manuskriptrådgivning indenfor to hverdage.

Prisen vil afhænge af tekstens type og længde.

Når vi har lavet en aftale sender du mig dit manuskript som PDF-fil, som jeg returnerer med kommentarer og generel feedback indenfor tre uger, medmindre andet er aftalt.

Det mener andre

Jeg kan hundrede procent sige, at Anna har været med til at løfte det nuværende manus i sin helhed og har givet mig en større bevidsthed og indsigt i, hvad det egentlig er, jeg skriver.”

Jesper Gaarskjær, journalist og forfatter

Jeg har haft to manuskripter til kritik hos Anna Klahn, og skriver jeg flere, ryger de samme vej. Det, jeg får tilbage, er omhyggeligt arbejde.Det er præcis, øjenåbnende og inspirerende feedback. Jeg får det, jeg har brug for; teknisk sproglig sikkerhed og en glæde ved og sans for det særligt kreative i teksten.Hun har med sit næsten uhyggelige høgeblik slået ned på alt det, jeg måske egentlig godt vidste var dovent, plat og trivielt. Man vender inspireret og klogere tilbage til sin tekst, og selvom det kan være hårdt, skal man gøre, hvad Anna Klahn siger, det bliver nemlig bedre.”   – Rie, efter  manuskriptrådgivning.

“Anna har et skarpt blik, og ved, hvor der kan eller skal skæres i en tekst, så den bliver bedre. Hun har både teksten og læseren for øje, og det er en god kombination, når en forfatter søger feedback.” – Daniel Boysen, forfatter