Om mig

Mit navn er Anna Klahn.

Jeg er forfatter og debuterede i 2015 med digtsamlingen “Fra den afdødes hus”.

I skrivende stund er jeg 30 år og bor i Gl. Rye med min mand, Asmund, og mine tre børn.

SkrivSkrivSkriv.dk er en sammensmeltning af tre af de ting, jeg holder allermest af og i de seneste år har gjort mest:  At skrive, at læse og at undervise.

Gennem SkrivSkrivSkriv.dk håber jeg at kunne hjælpe andre ligesindede på vej til at få fat på deres kreativitet og til at turde øve sig –  og holde af alle de mindre vellykkede forsøg – på vejen mod en fantastisk tekst.

 

Erfaring som forfatter

Fra 2013 og frem til nu er mine digte publiceret i litteraturtidsskriftet Slagtryk, i det svenske Floret – tidsskrift för samtida skandinavisk litteratur, i det norske KAMILLA, i Tidsskriftet Å, og ikke mindst i det arabiske Kikah magazine for international literature in arabic.

I 2017 og 2018 udgav forlaget 365TEKSTER en række af mine tekster i det århusianske byrum som led i deres litterære kortlægningsprojekt ATLAS OVER AARHUS.

I 2017, 2018 og 2019 modtog jeg  Statens Kunstfonds arbejdslegat til arbejdet med min kommende roman.

Erfaring som underviser

Jeg er lærer i kreativ skrivning med en bred erfaring med både børn, unge og voksne til kurser og workshops.

I 2017 og 2018 arbejdede jeg som underviser på Århus Billed- og Medieskoles forfatterhold for 11-15-årige og varetog desuden Billed- og Medieskolens valgfagsundervisning i kreativ skrivning samt diverse tvær-kreative workshops for skoleklasser i  Århus-området.

I 2018 og aktuelt arbejder jeg som underviser i kreativ skrivning for voksne på AOF Skanderborg.

Desuden har jeg som selvstændig holdt en række kurser for blandt andre biblioteker og skoler.