Online skrivekurser

Vil du gerne i gang med at skrive, men bliver ved med at udskyde det, fordi du ikke har tid nok?

Drømmer du om at komme i gang  – måske allerede nu til efteråret?

Tag dig tiden – lige når det kan klemmes ind i dit dagsprogram – og kom rigtig godt i gang med skrivningen allerede nu til oktober med et af mine online skrivekurser!

Mine online skrivekurser er til dig, der gerne vil arbejde seriøst med at finde din egen stemme som forfatter og samtidig gerne vil have et boost af skrivemotivation og kreativitet som rækker langt ind i de mørke vinterdage.

Ikke mindst er mine online skrivekurser perfekte til dig, der har mange andre ting på programmet og derfor har glæde af, at du kan skrive hvor og hvornår du vil.

Jeg har to kurser, du kan vælge imellem:

1. Find din egen stemme  – snusekursus

På dette kursus lærer du – gennem en lang række øvelser –  din egen autentiske forfatterstemme bedre at kende.

To gange om ugen modtager du – gennem din mail – skriveøvelser til ca en times arbejde.

Du kommer til at arbejde både med lyrik og med kortprosa og en del der imellem.

Du kommer også til at lave øvelser i, hvordan du vil kunne strukturere arbejdet med et større værk.

 

Sådan kommer du i gang:

Skriv mig en mail på annamklahn@gmail.com og fortæl mig, at du gerne vil tilmeldes online skrivekursus – snuseversionen.

Efter betaling modtager du dine opgaver mandage og torsdage  – med start d. 7. oktober og sidste gang d. 14. november . Altså i alt 12 inspirerende skriveøvelser tilrettelagt til en times arbejde hver (enkelte gange vil du arbejde med to øvelser)

Pris: 600 kr. plus moms

 

2. Find din egen stemme – med professionel respons

På dette kursus lærer du gennem en lang række øvelser din egen forfatterstemme bedre at kende og får samtidig mulighed for at udvikle den undervejs gennem grundig professionel respons med udviklingsforslag på alle dine tekster. Vi arbejder med både lyrik og kortprosa og med de tekster, der falder helt udenfor de gængse genrebetegnelser.

Hver uge modtager du en ny øvelse sammen med respons på den foregående øvelse, hvor jeg kommenterer din tekst stykke for stykke samt giver overordnet feedback på udviklingsmuligheder for teksten.

 

Sådan kommer du i gang:

Skriv mig en mail på annamklahn@gmail.com og fortæl, at du gerne vil tilmeldes mit online skrivekursus med respons.

Kurset starter og efter betaling modtager du din første opgave d. 7. oktober med sidste gang d. 25. november

Du skriver altså i alt 8 inspirerende øvelser af hver en times varighed, som du får respons på og derefter kan arbejde videre med.

Pris: 1000 kr plus moms